Cevap: Mesut BAKKAL ile Yeniden...
Rize(E) Ligden kopması en muhtemel takım mesut hocanın ilk maçı olması bu maçta 3 puan bekliyorum.
Konya(D) Evinde etkili oynayan ve takım savunmasını en iyi yapan takımlardan ben tek atıp alabilecegimiz bir mac olarak görüyorum.
Antalya(E) Etoyu cikarsan geriye hiçbir şeyin kalmayacağı takım kesinlikle 3 puan bekliyorum.
Mersin(D) Krizden çıkamayan bir klüp farklı kazanabiliriz demiyorum ama kadro kalitemizle 1-0 önde başladığımız maçı kaybetmeyiz.
K.paşa(E) Bu serinin en diri en iyi takımına karşı oynayacağız en kötü 1 ama 3 puana daha yakın olan taraf biz olacağız...
Trabzon(D) Zor serinin başlangıç maçı işimiz kolay olmayacak bu maçta.
Bursa(E) Açık oynayan hücum futbolunu seven bursa ile savunma ağırlıklı oynayan sivasin maçında sürpriz bir 3 puan bekliyorum.
Antep(D) Ligi kafasında bitirmiş bir takıma karışı oynayacağız kontrolü elden bırakmaz ve sabırlı oynarsak en kötü 1 yada 3 puan bekliyorum elimiz bos dönmez antep ten.
Beşiktaş(E) Çok kritik bir maç olacak ilk yarının intikamı niteliğinde olacak ama bjk kadro kalitesini ve ligdeki konumu nedeniyle bu maçta üstümüze fazlasıyla gelecek 1 puan alırsak sürpriz olur diyorum.
Başakşehir(D) Sevmediğimiz bir takım zaman ve mekan ne olursa olsun kaybedebileceğimiz bir takım bu maçtan çok fazla bir şey beklemiyorum.
Akhisar(E) Bu maça gelene kadar akhisar ligdeki konumunu sabitlemiş ve kafası rahat olan bir takıma karşı evimizde oynayacağız bizim ihtiyacımız olan 3 puanı alabileceğimiz bir maç.
Gençler(E) Sezonun seyirci sayısı rekorunun(Sivasspor adına) kırılacağı bir maç. Lig deki konumu itibari ile avantajlı olan takımın istediğini alan bir maç olacak.
Kayseri(D) Şüphesiz ligden dusmemizi isteyen bir takım ve taraftara karşı oynayacağız umarım bir hafta öncesinden kendi ipimizi kesmiş oluruz.
Fener(E) Ligin final maçı olmaz inşallah. Hem şampiyonluk hem kümede kalma adına.
Herşeyin olabileceği bir 14 hafta bekliyor bizleri...
|