Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor
Arkadaşlar bakıyorum herkeste bir karamsarlık var Türkiye Euro 2016 ya direkt katalıcak dedikleri deslerdi her halde geçen sene herkes gülerdi katılmamızın imkansız olduğu bir turnuvaya bu gün direk katılacağiz o nedenle futbolda her an her şey değişebilir..
Olaki en kötü ihtimal Sivasspor küme düştü ne yapacaz? Yine takımı desteklemeye devam bak kayseriye, rizeye, başakşehire, konyaya, mersine, eskişehire bu takımların hepsi düştü sonra yeniden süper lige çıktı ama önümüzde oynanmamış 14 maç varken takımı hakkında bu kadar olumsuz yorum yapmayı ben yiğidolara yakıştıramıyorum. Bir yakınınız kanser olsa hemen yukarı tekkeden mezar yerimi ayırtırırsınız yoksa alanında uzman bir doktur mu ararsınız... Tamam bizim takım şu anda kanser ama kemoterapi tedavisi için ben yönetime ve teknik ekibe sonsuz destek olma zamanı diyorum..
Sivas ve Sivaslıyı seven biri olarak biliyorumu ki biz sivaslılar zorda olanın darda olanın her zaman yanında oluruz o zaman sonuna kadar takımımızın yanında olalım...
|