Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Stadda İlk Maçımızı Bu Sene Oynayalım
Alt 16.02.2016, 23:29   #19
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Yeni Stadda İlk Maçımızı Bu Sene Oynayalım

Stad konusu bizim içimizde kocaman bir yara...Bir başka başlıkta izah etmeye çalışmıştım...Şu kadarını söyleyebilirim...Kabul edilen (mimari anlamda) dünyanın en prestijli ve kabul edilmiş olan 10 stadından biri benim stadım...Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu Namı-ı Diğer TİMSAH ARENA....Dedikki biz metrapolüz büyük şeyiriz en büyük sanayi kentiyiz siyasal sosyal aklınıuza ne gelir ise Türkiyenin önde gelen kentiyiz...vede zenginiz...Bütün bu saydıklarım harfiyen doğrudur..Doğrudur da bu kadar artısı olan bizim içine düştüğümüz duruma bir bakalım isterseniz....Sondan başlayacağım..Timsah Arenanın en büyük simgesi olan Timsah kafası açılışı olmasına ramen hala yapılmadı yok....çevre düzenlemesi diye bişi yok...Açılışa barcelona dediler real madrit dediler atletico madrit dediler olmadı eskişehir dediler bi ara dedimki galiba bunlar Tavşanlı Linyitle açılış yapacaklar....Zemin dünyanın en iyi zemini lakin oturması için belirli bir zamanı gerekiyor ki bunlar 1-2 ay gibi bi sürede o zeminde top oynattılar...zemin rezalet....Şimdi diyorumki biz bütün bu kocaman artılarla rezil rüsva olduk...aman siz (içinde bizde varız tabi ) rezil olmayalım...Sivassporumuz sabretsin her şey bitsin adam gibi bi açılış yapsın...Hatta ben derimki o stadın açılışını ben olsam 4 Eylülle açarım dahada bi anlam katar...Bizim burdakiler işleri ağzına yüzüne bulaştırdı Sivasımız bunu yaşamasın ..