18.02.2016, 20:06
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 
|
Cevap: CEZA'lıyız....
Bu haber çok kötü oldu, Sivassporun özellikle kendi evindeki maçları kazanması için mutlaka taraftar desteğine ihtiyacı varken böyle bir cezayı Sivasspor taraftarına reva görenleri kınıyorum, Lanetliyorum....
Bugüne kadar genellikle hep Sivassporun oynadığı oyunu kritik etmiştim, aslında taaa şampiyonluğa oynadığımız yıldan beri TFF'nin, MHK'nin başında bulunan şahıslar Sivassporun üstüne oynadığını BİLİYORDUM da ŞİMDİ açık açık söylüyorum; biz boşuna yavşak hakemler listesi yapmadık.
TFF adam olsun da adam gibi hakem yetiştirsinde, kimsede küfretmesin, paso ligle ilgili düşüncelerim bellidir, pasolig şiddeti ve küfürü önlemek maksadıyla çıkarıldığı külliyen uydurmadır, TROLLER huylanmasın diye detaya girmiyorum, güya kim küfrettiyse sadece o şahıs cezalandırılacaktı?
Tüm taraftarları cezalandırmak acizliktir,
Zulümdür,
Haksızlıkdır,
Faşizimdir... İnsanlarımız elinden geldiğince kombine alıp dağıtıp takımına katkı yapmaya çalışırken, PFDK'nin böyle bir ceza vermesini kasıtlı buluyorum.
Ben öyle bikaç pozisyonda i.. hakem diye bağrılmasına, böyle büyük ceza verilmesini; Hukuksuzluk,
Haksızlık,
Şerefsizlik olarak görüyorum...
Böyle 1 cezanın verilmesi için, o taraftarların sahaya dalması, hakemlere, güvenlik güçlerine fiili saldırıda bulunması, rakip taraftarlara saldırması filan gibi eylemde bulunması lazım.
Antalya maçında trübünlerde taş çatlasa 250 kişi ya olur ya olmaz...
Zaten passolig denen ucube hortum sistemini getirip seyirciyi tribünden uzaklaştıranlar, şimdi de böyle ceza verip, insanları hepten futboldan uzaklaştırıyorlar, insanlar para vermiş kombine almış, ne hakkın var bu insanları seyirden mahrum bırakıp cezalandırmaya....
ALLAH BELANIZI VERSİN 
|
|
|