Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.02.2016, 23:04   #55
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendime yeni yeni geliyorum...

Lütfen Fransızcası ileri birileri şu kendini bir nane sanan adama şu yazdıklarımı çevirsin...

Bir futbolcu takımı bu haldeyken egoistçe davranmanın ne demek olduğunu acaba bilmezmi...

Şöyle 21 haftaya bakıyorum, bana kurtardığı maç sayısına bakıyorum birde beni yaktığı maçlara. Her topta ön plana çıkıyorsun be hadsiz herif, top köşe noktasında ölü bölgede senin ne işin var. Bomboş gidiyorsun düşmeyip kırmızı penaltı alamayacak kadar ahmaksın bari yanında müsait arkadaşına versene be futbol cahili...Ula geri zekalı herif sen bu kadar halkın duyguları ile oynamaya mecburmusun. Sana zimmetledilermi o topu be ahmak... Ayağına zamklamı yapıştırdılar yoksa, yeminmi ettirdin zorla bana gelince kimseye vermeyeceğim diye. Şu takımı bu hale getirmeye utanmıyorsun değilmi...

Çok sinirliyim, o kadar sinirliyim ki şu an yanımda olsa bir kaşık suda boğacağım emin olun...

Hele birde kaleci diye karpuz tutamayacak bir salağı almışız oraya dikmişiz. Yahu hiçmi tutan kalecimiz olmayacak allah aşkına... Anımsadığımız 3-4 tane böyle kalemizde gol gördük. Dün Muslerayı seyretmedinmi. Sana 30 yaşına kadar bu top şöyle tutulur diye öğreten çıkmadımı be embesil... Hadi tutamıyorsun topu çeleceğim diye rakibin önüne niye dürtüyorsun.

Bu iki oyuncuya az kalsın Ziya'da eklenecekti ama sakatlandıda elimden zor kurtuldu. İnşallah emre bir daha o formayı vermezsin.

Takım bu 3 kişinin yüzünden yenildi. Hakem makem hikaye Bu 3 adam maçı resmen katlettiler. Kimse bana Aatıf şöyle kurtarıcı böyle maçın adamı demesin. 90 dakika boyunca yaptığın egoistliği maç içinde attığın goller kurtarmaz seni...

Takım aha böyle 2-3 zıbıldağın yaptığı şeylerden dolayı düşecek acıyorum ona acıyorum...

Atilla abi guzel yazmissinda cicinhoyu unutmussun her iki goldede onun hatasi vardi.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...