Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
Aykut DEMİR değil,Salih DURSUN olacaktı.Aykut DEMİT futbolcu değil,İŞID ve benzeri örgütlerin ve bilumum tarikatların yeşil sahalardaki temsilcisidir.Ayrıca hakem Deniz Ateş BİTNEL hemşehrimiz olur Sivas Divriği ilçesindendir.Hakem bir hata yaptı bunu kabul ediyorum,hakemin bu kadar üzerine gelinmesini de kınıyorum.Sanki hiç bir başka hakem hata yapmıyormuş gibi bir algı yaratıldı.
|
Aykut Demir'in sakaları seni neden böyle gerdi onu anlamış değilim, her insanın yaşam tarzına saygı duyman gerekir.
ş.usta rumuzlu kardeşimizin 19.03.2014 Tarihinde açtığı ''Stad Mescidinin Durumu'' başlıklı konu
arkadaşlar konu biraz farklı olacak ama stat daki mescidide dile getirmemiz gerekiyor.
trabzon macına biraz erken gittik namazı kılıp macımızı seyredelim dedik ama malisef mescidin durumu içler açısı buranın temizliğinden bakımından sorumlu olan yetkililer yokmudur, mescitler ,camiler ALLAHın evidir.
lütfen stada gitiğinizde bir bakın ne haldedir,duvarlarda örüöcek ağları,halılar kirec vesayire kaplı,lütfen stadaki en güzel yeri temiz tutalım ve temizliğine dikkat edelim.
etkili yetkili kim varsa duyurulur...
19.03.2014 Tarihindeki bu yazıya senin cevabın
Turan 59
Burayla ne ilgisi var ben anlamış değilim.
Diye stad mescidi için verdiğin anlamsız tepki
senin islama ve islami değerlere karşı bir antipatin olduğunu gösteriyor, yoksa inancı gereği sakal bırakan bir futbolcu için adeta kin kusar gibi ''Aykut DEMİR futbolcu değil, İŞID ve benzeri örgütlerin ve bilumum tarikatların yeşil sahalardaki temsilcisidir'' diye hezeyanda ve iftirada bulunmazdın.
Ayrıca tarıkatlar, Yunus Emreler, Mevlanalar, Sivas'ımızda da yetişmiş İhramcızade İsmail efendiler gibi, bu milletin gönlünde yer etmiş evliyaların mektebidir.
İnanmıyorsan da inanan insanlara karşı saygın olsun.