Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Mesut hoca sen kendi işine odaklan, sanane hakemi savunmak, bu hakemler değilmi İstanbul takımlarını koruyarak bizim gibi takımların emeğini çalan. MHK nin ve hakem kararlarının gündeme gelmesi çok yerinde olmuştur bundan sonra hiç değilse göz, göre göre hakkımızı yeme cesareti gösteremezler. bu nedenle de hakeme gösterdiği kırmızı karttan dolayı da Aykut DEMİR'e ( Özür diliyorum Salih DURSUN olacaktı) teşekkür ediyorum, çünkü bundan evvel Sivasspor'un hakkı bu kara gömlekli kara vicdanlı adamlar tarafından gasp edilirken ki çaresizliğimin tesellisini, Aykut DEMİR'in ( Özür diliyorum Salih DURSUN olacaktı) hakeme gösterdiği o kırmızı kart da buldum
|
Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
.Ayrıca hakem Deniz Ateş BİTNEL hemşehrimiz olur Sivas Divriği ilçesindendir.Hakem bir hata yaptı bunu kabul ediyorum,hakemin bu kadar üzerine gelinmesini de kınıyorum.Sanki hiç bir başka hakem hata yapmıyormuş gibi bir algı yaratıldı.
|
Diye sezonun en düşük puanını almış hakemi hemşehrimiz diye savunup çifte standart uyguluyorsun, halbuki emek kutsaldır hemşehrim değil kim olursa olsun haklının yanında yer almamız gerkir. Bundan evvelki hakemlere yazdığın yorumlarla seni başbaşa bırakıyorum.
Turan 59
Cevap: Özkahya için suç duyurusu
Medeni cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum.Birilerinin bunu yapması gerekiyordu.Sayın hemşehrin sonuna kadar sizinleyim.Hakem müsfeddeleri bundan sonra keyfi muamele yapamazlar.
Turan 59
Cevap: Özkahya Başarılıymış...!
Halis ÖZKAHYA : Sende biraz haysiyet, şeref,onur varsa (Ben olduğunu hiç sanmıyorum) hakemliği hemen bırakırsın.
Cevap: Özkahya Dinlendirilecek
Ne dinlendirmesi;bunun ve bunun gibilerin hakemlik hayatını bitireceksin ki,diğer arkada kalanlar bundan ders çıkarsın.
Turan 59
Cevap: Kazanmak için iyi oyun yetmez!
Ben önce Barış ŞİŞEK'in hakem olup olmadığını merak ediyorum.Çünkü hakeme hiç benzemiyor
Turan 59
Cevap: Emek Hırsızları Defolsunlar Ligimizden!!!
insanlıktan nasibini almamış,hakem müsveddesi Fırat AYDINUS,senin yapacağın tek şey var.Çıkıp bütün Sivas'lılardan 'Ben bir emek hırsızıyım diyerek özür dilemek ve düdüğünü çıkarıp asmak...
Turan 59
Cevap: Maçı değerlendirelim
Ulan adi hakem.Sende hiç mi vicdan yok.Yazık değilmi bu arkadaşların emeğine adi herif.Ben sana en ağır küfürleri ederim ama burası yeri değil.Adi herif.İnsanlıktan nasibini almamış satılmış adi...