Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
Burası bir spor sayfasıdır ve öyle kalacaktır. Işıd'lı zihniyet diye de kimseyi suçlayamazsınız Turan bey. Sen duydunmu ki Aykut Demir'in - ki ben o futbolcuyu savunmuyorum- ayaklarına sıkarım dediğini..!!! Dudak okuma kabiliyetiniz varsa orasını bilemem..Benim bildiğim kadarıyla Aykut Demir denen futbolcu İsmailağa cemaatine bağlı bir futbolcu kardeşimizdir. Sahada ıstavroz çıkaran futbolculara amenna,cemaate tabii olanlara tu kaka öylemi..? sİZİ İLGİLENDİRMEZ,BENİ DE İLGİLENDİRMEZ..Sizin Işid dediğiniz terör örgütüdür İsmail ağa grubu cemaattir..BİLGİLERİNİZE...!!!
|
Ben cemaat felan bilmem ama yıl boyunca seyrettiğim Aykut, saha içinde kabadayılık taslayan asabi görünümlü ve her pozisyonda hakeme itiraz eden bir yapıya sahiptir. İnsanları ne geçmişi ile (geçen yıllarda silahlı BAR baskınına tabancası ile baskına giden kişidir) nede şimdiki pozisyonu ile ( meskul mahalde bir eve isabet eden kendi beylik tabancası ile ateşden yargılanıyor) yargılayamayız. Lakin maç sonu yandaş olmayan!! bütün tvlerde hakemin üzerine yürüyen ve söylemlerinden dolayı ağzı kapatılarak susturulmaya çalışan bir Aykut Demir gözlerimize de çarpmadı değil. Şunu kabul edelim. Futbolun bu şımarık çocuğu trabzonsporun bir ferdidir ve hakem ne karar verirse versin bu olayların yaşanmaması gerekliliğidir. Olayların gelişim yanlışlığıdır bizim muhataplığımız...