Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mesut Bakkal'dan olaylı maçın hakemine dest
Alt 27.02.2016, 01:28   #43
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Mesut Bakkal'dan olaylı maçın hakemine dest

Şimdi.. bütün yorumları noktasına kadar okudum..Sanırım ben konuyu izah edememişim...Ben ts yi kulubünü çizdiği yolu amaçlarını savunmuyorum...Bunu altını çizerekte belirttim zaten...Heleki burda asla yapmayacağımıda söyledm...Bizim ts yle bir gönül bağımızda yok...Sadece o maç gerektiği gibi oynadılar...Bu bizim sepantiyle bakmamıza sebeb değildir...Kişisel olarak benim bir hoşgörüm olmuştur...Bursa camiasının değil...Ama bazı görüşlere katılmıyorum....Her kulup elbetteki futbol camiasında lobisini oluşturmak için çabalıyor..Bunu ts de yapıyor Bursada ...Güçlü olanlar başarıyor güçsüzlerde başaramıyor...Bursaspor bunu başarabilmiş değil..Ama çabasındanda vazgeçmiş değil..Tam burda işin içersine siyasal kapital güçler giriyor ki buna girmeyeceğim...Bir kişi benim düşmanımda olsa ulaşmış olduğu başarıları asla inkar edemem...Örneğin b jimnastikten nefret ederim ama kulup başarı anlamındada taraftar çoğunluğu anlamındada benden kat be kat öndedir bunu inkar ediyor olmam benim marsta yaşadığım anlamına gelir...Bir yorumda şu söylenmiş ts de pastadan aynı payı almaya çalışıyor diye...Ne yalan söyleyeyim bende 6 kez şampiyon olup 8 kez de Türkiye kupasını almış olsam inanın bunu yapardım...Sakın yanlış anlaşılmasın Trabzonun burada sevilmemesini anlıyor ve aynı oranda takdirlede karşılıyorum çünki bizim burdada b jimnastıke karşı aynı duyguları paylaşıyoruz..Bu söylediklerim elbet beni bağlar Bursaspor camiasını değil tabi ben içinde ist olmayan her türlü oluşumun altına imzamı atarım...Buraya gelmeme en büyük faktörde bu olmuştur...