Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Vahit hocamla hala halı sahada birlikte top oynuyoruz 70 i devirdi benden sağlam maşallah (Sivaslıdır kendisi) Dost konusunda göğsümü gere gere söylemek isterim son 3-5 yılda sanal klavyeler sizi yanıltmasın Bursada Teksasta Sivasspor bayrağı açılıp sonuna dek destek verilmiştir her daim veriliyorda (dostluğun varlığı anlamında)Yani bu bireyselde öteye kulup taraftar anlamındada vardır..Uzun lafın kısası Sivasspor olarak ona buna değil üstüne basarak söylüyorum özellikle iç sahadaki tüm maçları alıp üsttekilerin puan kaybetmelerini mutlu bir şekilde izleyeceğiz...Ve eminimki ALLAH ımda yardım edecek her zaman olduğu gibi Sivassporum düşmeyecektir İnşallah...Selametle...
|
Kıymetli Yiğido migroArmis,
Birbirimizi anladığımı düşünüyorum. Elbette Sivassporu çok sevenler vardır. İnsan zaten sevmek için donatılmıştır Cenabı Allah tarafından. Önceki yorumlara dikkat ederseniz Sivassporumuzun BJK-Trabzonspor-M.Başakşehir ve FB maçları dışında 8x3=24 ve bu dört maçtan da en az 5 puan alarak 24+5+ (17)=46 puan alacağımıza ve seneye yeniden süperligde şampiyonluk sahnesine çıkacağımıza olan sarsılmaz inancımı (kuşkusuz Yüce Allahın izniyle) belirtmiştim. Ancak üstteki takımları da puan kaybına ve küme düşme endişesine sevk ederek birbirleriyle olan maçlarının Sivassporun aleyhine sonuçlanmamasını önemli ölçüde garanti altına almayı arzuladım. Eğer FB de şampiyonluk yarışında ek puanlar kaybetmeyi sürdürürse (Antalya, Bursa maçlarında olduğu gibi) o zaman ligin dengesi iyice bozulabilir. Bu durum bence Sivassporun aleyhine olur gibime geliyor. Yani FB bizim üstteki takımlarla olan maçlarına yeteri kadar konsantre olamayabilir. Daha sonraki haftalarda son beş hafta gibi mesela BJK da arayı güvenli şekilde açtığını düşünürse konsantrasyonu kaybedebilir. Kendi sahasında potansiyel aday takımlara puan kaybedebilir. O kadar çok ihtimal var ki.
Ancak ben Sivassporumuzun çok güçlü olduğuna içtenlikle inanıyorum. Maç tahminim Medicana Sivasspor 4-Antalyaspor:0 . Haydi Eto bir penaltı kazandırsın son dakikalarda. 4-1. Vahit hocama selam ve saygılarımla.
Selam ve saygılarımla.