Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yazık oluyor Sivas'a
Alt 01.03.2016, 21:03   #4
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yazık oluyor Sivas'a

Öncelikle İzmirli yiğido abimin dileklerine sonuna kadar katılıyorum,maalesef hiç kimse elimizdeki değerin kıymetini bilmiyor,bazı değerler kaybedilince anlaşılırda ,ozamanda çok geç olacaktır,bu ligden düştümmü çıkıp çıkmayacağımız yada ne kadar yıl süperlige çıkma mücadelesi veririz,dünya gözüyle tekrar süperliği görmeye ömrümüz yetermi?bunları düşündükçe üzülmemek elde değil,şuanda bana göre bu ligde kalmak için mücadele etmek , PTT ligde şampiyon olmaktan daha kolay,yazacak çizecek çok şey varda neyse,bu saatten sonra neler yapılabilir ona bakmak lazım,şehrin sahipliğini yaptığını söyleyenler taraftarları deplasmanlara götürebilir,sivasda yaşayanlar hiçdeğilse kalan 6 maçda 4 eylülü tıklım tıklım doldurabilir,t.direktör öyle aleni hata yapmayacak,oyuncularımız öyle bencillik yapmayacak,takım adına oynayacak,futbolcularımız sinirlerine hakim olacak gereksiz< kart görüp takımı yalnız bırakmayacak 2 kişilik oynayıp önce 3 galibiyeti üst üste alıp takımı düze çıkartacak,sonraki haftalardada 3 4 galibiyet alıp sivassporu bu ligde tutabilirler...

Ben sonuna kadar inanıyorum, tüm oyuncularımız hocamız, buna inanmalıdır, kendilerine güvenmelidir...

Kurtuluş savaşı için önlerinde 11 maç var, eğer isterlerse 11 maçı da kazanacak gücümüz var...
[
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...