Tekil Mesaj Gösterimi
İmkansız Yoktur Ama Işık Varsa!
Alt 06.03.2016, 20:00   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 06.02.2008
Mesajlar: 2.770
Thanks: 8.566
1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart İmkansız Yoktur Ama Işık Varsa!



İmkansız Yoktur Ama Işık Varsa!

Herhangi bir futbolsevere "M.Sivasspor 11'i çıkar denilse" emin olun bu kadar kötüsünü yapamaz. Ama sezon başından bu yana bu takımda görev yapan hocalar, ilk 11 tercihlerinde akıl almaz işler yapıyor. Oyuncu değişikliklerinde yapılan hatalara hiç girmeyelim...
Hasan Kabze'yi hiç bir şekilde başarılı olamadığı santrfor olarak oynatıp, Texeira'yı yedek bırakmak, bununla yetinmeyip İbrahim Akın'ı Texeira'dan önce oyuna almak nedir? 90 dakikanın 60 dakikasında sahada olmayan Beykan'la başlamak ne kadar mantıklıdır? Yiğit İncedemir'i beğenip, Etzaz Hussain'i beğenmemek nasıl bir futbol anlayışıdır? Yiğit bu takıma göreceği kartlardan başka ne verebilir? Hatta bu soruların en başına şunu eklememiz gerekir: Sezon başında Yiğit, Erkan, Orhan ve Hakan dörtlüsü neden alınmıştır? O zamanlar söylediğimizde insanlar önemsemiyordu fakat yönetim de Sergen Yalçın da küme düşen Karabük'ten topladıklarıyla ve aldıkları "yetersiz" isimlerle bugünlerin zeminini sezon başında hazırlamıştır. Okan Buruk ve Mesut Bakkal da bugüne kadar yaptıklarıyla zayıf zemine sahip bu takımı daha hızlı bir şekilde yıkıma götürüyor.
Geçen hafta "olumsuzlukları dile getirmeyi bırakıp, destek verilmeli" demiştim. Ama işadamları, esnaflar, belediye, milletvekilleri, bürokratlar ve hatta Sivaslılar zaten "her yönden dökülen" takımını Mersin'de yalnız bıraktı. Şehrin en büyük markası için 10 otobüsün maliyeti nedir? Veya bir araya gelip otobüsler kiralamanın maliyeti kişi başı kaç liradır? İstanbul'dan ve Sivas'tan kendi imkânlarıyla giden gerçek Sivassporluları tenzih ediyorum ve onlara sevgilerimi gönderiyorum.
Ligin bitimine 10 hafta var; imkansız diye bir şey yoktur, ama ne takımda, ne şehrin ileri gelenlerinde ne de Sivaslılar'da şu an gerekli ışığı göremiyorum.

BAKİ BOZKUŞ / TRTSPOR
https://twitter.com/BozkusBaki....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...