Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İmkansız Yoktur Ama Işık Varsa!
Alt 06.03.2016, 21:31   #5
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: İmkansız Yoktur Ama Işık Varsa!

Takım hakkında ( yanlış değişiklikler yanlış tercihler) konusudaki görüşlere sonuna kadar saygım var...İster doğru ister yanlış olsun...Ama bazen Hocalar düşündüğü farklı şeyler olabiliyor..İki örnek vereceğim ...Fatih Terim gs milan maçında gs kullandığı penaltıda tereddütsüz o ana kadar hayatında penaltı kullanmamış Ümiti işaaret etmişti...Fatih Terim herkezin buna şaşırdığını söylüyor ardındanda şunu ekliyordu '' Ben Ümit dedim ama hiç kimse benim Ümiti taaa Afyondan tanıdığımı özelliklerini bildiğimi bilmiyordu ''..Sonrasında Ümitin harika bir penaltıcı olarak devam ettiğini gördük
Ben Bursada geçmiş yıllarda bir Bursa Samsun maçı izlemiştim ..Maç 1-1 75 dakikaya geldik Bursa akın akın geliyor gol atamıyordu...Son 10 dakika şu an hatırlamıyorum Hoca Son zamanlarını yaşayan Tolunay Kafkası oyuna aldı...Tolunay maçı çevirebilecek bir futbolcu değildi...Ama ne oldu biliyormusunuz 3 kez kalenin önüne geldi üçündede üç kişiyi ekarte edip pasını aktardı ..Bunu son yaptığında Bursaspor 2. golunu atıp maçı almıştı....Burdan şunu anladım ...Bazı futbolcuların kabiliyeti bazı futbolcularında tecrübeleri işe yarayabilir...İbarahim Akın zamanında çok beğendiğim bir fubolcuydu ...Sivasa gelmesine sewinmiştim ...Hoca İbrahim Akın konusunda tecrübesinden faydalanmak istemiş olabilir....