Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ta büyük panik
Alt 07.03.2016, 11:34   #67
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 490 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ta büyük panik

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bütün iş gol yememek. Bizde defans yok bi Ümit vardı o da havalara girince sonuç bu.
Hocam gol yeme tabi önemli bir sorun ama asıl bizim buralarda olmamızın sebebi sezon başından beri takımın gol atamama sıkıntısı, ilk 6 maçta berabere kaldığımızı unutmayalım. Ligin gerisine de bu kısırlık yansıyınca buralara düstük. Ben eğer Kasımpaşaya gol atabilirsek %90 kazanırız diye düşünüyorum hem STSL böyle gol atanın kazandığı ve kısır bir lig hem de geçmişte bu tarz durumlarda hep Sivasspor ilk golü attığında direnci maç boyu devam ediyor ben Mesut Bakkal'ın yerinde olsam ilk yarı David Hasan Etzaz Burhan Aatıf Beykan ( Ama kanat oynamayacak ya forvet yada forvet arkası, muhtemelen Aatıfla yer değiştirmesi gerek) gibi bir kadroyla çıkarım ne olursa ilk yarıda ya herro ya merro derim gol atarsam da biraz yaslanırım, yoksa bu takımın zaten geriden pas yaparak gol atma helede tek forvetle böyle maç kazanma ihtimali yok .. Bol bol hücum yapıp uzaktan şut çekecek muhakkak biri de gol olacak, özellikle duran toplar en berbat takımın bile elinde mucize bir gol silahıdır, onu da akıllı organizasyonlarla mesela fb-bjk maçında Diegonun açıp Volkan Şenin attıği gol gibi organize işler denemek gerek, ha onun bi benzerini bizim takımda yapacak kapasitede futbolcu var mı bilmiyorum ama çalıştırmak lazım, yan gelip yatmak değil veya bundan bir kaç sene önce kayserinin mersine nobrenin uzaktan attığı gol gibi. Artık modern futbolda herkes birbirini önce durdurmaya sonra vurmaya çalışıyor ve Sivasspor'un üretemeyişinin asıl sebebi de bu ben de bir teknik direktör olsam kesinlikle kimsenin denemediği bu tarz organizasyonlarda başarı arardım, çünkü diğer pas pas pas tiki taka dönemi bitti ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla