Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Kasımpaşa
Alt 08.03.2016, 14:03   #70
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor - Kasımpaşa

Sivasspor bu sezon yaşadığı başarısızlığını zaman zaman daha önceki sezonlarda da yaşamıştı.Fakat bu sezon diğerleirndne farklı, düşmeme mücadelesi veren takımların çokluğu(Eskişehir, MİY, Kayseri ve üstten bir kaç takım daha potanın içinde) Sivassporun ligde kalma şansını arttıyor desek yalan olmaz.Son 4 maçta bazı fırsatları elimizin tersi ile ittik.Takım mücadele veriyor şans faktörü bizden yana olmadı, hakem faktörü alyehimizde oldu bir de yanlış oyun taktiği ve yanlış oyuncu tercihi maçlardan paunsız dönmeemize neden oldu.Ben inanıyorum ki bu takım ligde kalacak.Kasımpaşa maçında dirilişi göreceğiz.Destek olmak gerek her alanda takıma.Eleştiri muhakkak olacak lakin eleştirinin dozu takımı olumsuz etkilememeli, topyekün birlikte hareket etme zamanı, birlik olma zamanı.Umudumuzu kaybetmeyelim.Futbolcuların da varolan karakterlerini profosyonelce mücadele ederek sahaya yansıtmalarını ve mücadelelerini kapasitelerinin üst seviyesine çıkartmalarını istiyoruz.Yeterki bu sezonu atlatalım.Eğer ligde kalırsak ki öyle umut ediyoruz, gelecek sezon yönetim geçmişteki hatalarındna somut maanda bir ders çıkartır ve takıma doğru takviyelerde bulunur.Sözün sonunda Sivassporun Kasımpaşa maçında diri ve galip bir görüntü ile sahaya çıkacağını ve maçı iki farklı bir skor ile kazanacağını düşünüyorum.Hayırlısı ne ise o olur İnşaallah!