Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzonspor 1-0 Sivasspor
Alt 21.03.2016, 11:02   #124
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspor 1-0 Sivasspor

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
es es sivas elele diye bağırdılar. fenerli şak şakcılar eşşek diye anlamış. trabzonla sivas kavga etsin diye. tamam trabzonun yaptığı hoş değil ama bizene fener için kıçımızı yırtalım
Bak kardeş ben yanlış anladım ancak ,ne fb ,nede gs ,nede bjk ,şakşakçısıyım,bilmediğin tanımadığın kişiler için böyle iftiralarda bulunmak delikanlı insana yakışmaz,eğer yazılarımı okumuş olsan ,Sivaslı geçinipte ,fb yi,bjkyi,gs yi tutanlardan ne kadar nefret etttiğimide bilmen gerekirdi,bu yazından ben üstüme alındım,ne kadar fb kökenli,gs kökenli,bjk kökenli,tes kökenli Sivaslı varsa hepsininde canı cehenneme,sana bişey demiyorum ,yazdığın yazıda gereksiz ,içi boş ,içeriksiz,bana ne fb den, tsden ,yesinler birbirlerini ,şahsım adıma sivassporun ligde kalması için yırtınmaktan başkada yırtınacağım takım yok,bu yazımdan naasıl fb şakşakçısı olduğum kanaatine vardın onuda anlamış değilim ,demekki bilmediğimiz bir zeka üstünlüğün var ,öğrenmiş oldun fb li yada gs li,yada bj kli olmadığımı ,bidaha aynı şekilde iftira edersen kalbini kırarım haberin olsun
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...