Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Komşular modern olunca bu iş olmuyormu...Peki şunun cevabını veriniz İstanbul Türkiyenin devi iken Bursa kenti bunun arasından nasıl oluyorda sıyrılıp Avrupa kenti ödülüne layık görülebiliyor....Ve nasıl oluyorda Bursa metrapol bir kent olup Türkiyedeki en fazla yatırımları alabiliyor ...Devam ediyorum nasıl oluyorda sanayi kenti oluyor...Çok yakınımızda arka bahçemizde istanbul var....Bu örnek bile sizin tezinizi çürütmeye yeter...Sivas kenti olarak çıtayı yükseltecek isek ona buna değil önümüze bakıp çalışmamız gerekecektir...Eksik saymak herkezin işi başarmayı istemek Yiğidonun işi olduğunu çok iyi biliyorum ...
|
Ben Sivas gerikalmis , kötü bir sehir demiyor. Yada gelismeyecek, gelisemezde demiyorum. Benim aslinda deginmek istedigim avrupa sampiyonasi stadlari türkiyenin dört bir yanindan secilecek olmasi ve yeni stadimizda kapazite ne kadar fazla olursa olsun kayseri sehrini gecmedigin sürece avrupa sampiyonasini sivasa verilmeyecegi söylemekti tek amacim ve bunun tek sebebi stadin 27bin olmasi olmadigidir.