34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
BUstadın yapılış aşamasından bugüne kadar naçizane düşüncelerimi yazdım,maalesef birçok kişiyle papaz oldum,33 bin kişilik stad sözü verilmesine rağmen,25 bin kişiye düşürüldü,takımları 2.liglerde,3 liglerde ,hatta bal liglerinde olan şehirlere 33 bin kişilik yapılırken ,bu ligde şampiyonluk kovalamış ,nüfus potansiyeli bu ülkede ençok olan sivasa 25 bin uygun görülmüş,üstelik 6 yıldır stad yapıyoruz denilerek sivasa başka bir gözle görülür bir yatırım yapılmaması pahasına ,bu stadla sivas halkı 6 yıl avunmuştur,projede 33 bin olan ,gerçekte 25 bin küsur olan stad ,dışardan güzel görünmesine rağmen,içerdeki görüntülerde çokda iyi durduğunu düşünmüyorum,bikere o çatı ayakları 33 bin kişilik stada göre yapılıp ,üst taraf kırpılınca çok çirkin bir görüntü oluşturuyor,alt trübün ile üst trübün orantısızlık eminim göz zevki olan herkesi rahatsız ediyordur,çimlerin döşenmesinin üstünden kaçhafta geçmesine rağmen ,çimler zeminle tam kaynamamış YAMALIK GİBİ BELLİ OLUYOR,çimin renkleride başka bir çirkinlik,öyle halı gibi zemin olur inşallah,buşekilde çok berbat görünüyor,trübünle saha arasındaki boşluktaki pist rengide ayrı bir çirkinlik,koltuk renkleri desen ,şahsen benim çokda hoşuma giden bir dizayn değil,az daha para harcanıp yada herhangi 1 boya şirketinin sponsorluğuyla beton basamaklar boyanabilirdi,koltuklar kan kırmızı tek renk şeklinde döşenebilirdi,MARATON TÜRÜBÜNLERDE SİVASSPOR YAZAN RENKLİ KOLTUKLAR YAZILABİLİRDİ,çevre düzenlemesini henüz görmedim ,umarım hiçdeğilse stadın etrafı güzel olur,bu kadar olumsuz yönlerini belirttikten sonra şükretmemiz gereken ,sevinmemiz gereken hususlarda var,türkiyede birçok şehirde olmAyan , öyle yada böyle bir yeni stadımız var,yeni yapılan stadların çoğu dağ başlarına yapılırken ,sivasdaki stad merkeze çok uzak değil
,eski stadla arada taşçatlasa 3 -5km fark var,seyirci konusuna gelince,sivas bir konya olamaz,bugün kayseride 33 bin kişilik stad var içinde 1000 kişi anca var,eğer bu stadda 3 5 bin kişiyle oynarsak ,bukadar tantanaya yazık olur,pasolig kalkarsa 15 bin kişiden aşşağı maç oynanmaz ,paso lig devam ederse 5 bini bile bulacağımızı sanmıyorum,ne olursa olsun,emek verilip güzel 1 yapı meydana gelmiş,yapanlardanda ,yaptıranlardanda,bu stada emeği geçen herkesdente,ALLAH razı olsun,emeklerine sağlık,umarım şu lanet olası paso lig kaldırılırda,şimdiki gibi maça gidenlerden park cez<ası,otopark parası alınmazda,millete potansiyel terörist muamelesi yapılmazda,3 5 zırtapoz küfretti diye kombineler filan bloke edilmezde,şöyle avrupadaki trübünler gibi ,kalabalık seyirci önünde maçlar oynarız,bu lanet pasolig yüzünden sivasspor 2 yıldır can çekişiyor,sivassporun ilacı taraftarıdır .
|