Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.04.2016, 20:27   #76
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bu hafta maçı stattan izledim....Ne söyleyeceğimi bilemiyorum...
Şu anda sivassporun küme düşmeye en yakın takımlardan biri olduğunu söyleyebilirim..
Takım göz göre göre malesef düşüyor demeye dilim varmıyor...

Statta oldukça fazla taraftar vardı;taraftar eline geleni yaptı..
Hoca yaptığı yapamadığı değişiklerle malesef bir kez daha sınıfta kaldı..

Yenilen 2 golde de Korcan %100 hatalıydı....Atamayan attılar malesef...

Mesut Bakkal; hala akıllanmadı...Girenlerle çıkanlar hep aynı..Adam fabrika robotu gibi...Sanki seriye bağlamış...Texeria çıkıyor,Hasan Kabze giriyor..

Hussain son 10 dak. da sırf taraftar, yönetim oyuncu değiştirmedi demesin diye
oyuna giriyor... İ.Akın ise kurtarıcı diye son 20 -25.dak. da oyuna giriyor.....

Hoca adeta taraftarı uyutma politikası uyguluyor...Takımın kaçırdığı golleri saymıyorum ama hoca önce gerekli değişiklikleri zamanında yapacak ki taraftar da hoca elinden geleni yaptı ama olmadı diyecek..

Mesut Hoca hiç riske girmiyor;geldi geleni kaç defa çift forvetle oynadı; oynadı da biz mi görmedik....Adem bu maçın en kötü oyuncularındandı...Neredeyse 90 dak. sahada kaldı...İ.

Akın da şeytan tüyü var;geldi geleli hiçbirşey yapmadı ama hala kadoya girip 2. yarıları oyuna kurtarıcı diye sokuluyor.... İ.Akın ın bu yıl oynadığı maçlarda yaptığı asisti, attığı golü gören var mı?....

Korcan maçta 2-3 gol kurtardı ama yediği 2 golde evlere şenlik...Kalede kaleci var mı yok mu belli değil...İlk golü kendi elleriyle içeri attı;2. golü tuttuğu köşeden yedi... Yazıklar Olsun! diyorum..Başka da söylenecek söz yok....

Artık sözün bittiği yerdeyiz....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...