Alıntı:
Mhnds58 Nickli Üyeden Alıntı
Ya abi sana helal olsundan başka bişey diyemiyorum Sivasa sevgin lafta Sivaslıyım diyen milyonlarcasını cebinden cıkartırsın.Diğer konularda da verdiğin tepkilerle baş tacısın.HELAL OLSUN...
|
Bizim yorumlarımızı öncesinden ne kadar bilirsiniz bilemem...7 Yıldır Her Sivas Bursa maçı öncesi yayılarak rahatça maç skorunu bekler benim için ''mağlubu olmayan müsabakadır '' mantığıyla takip etmişimdir...Sivasım 4 attığındada kızım ve oğlumla kahkahalarla sevinirken Bursasporumuz aynı skorla galip geldiğindede evimizde bayram olmuştur...Süreç ne şampiyon olabiliyoruz nede düşmüyoruz sürecidir...Benim için Sivasspor Bursaspor müsabakasından değerli bir maç yoktur....Uzatmadan bir kaç yorum önceme geri döner isek maçtan evvel ...Bağıra bağıra ilk defa benim için mağlubu olabilecek bir müsabaka dedim ve ilk defa Sivas Bursa maçını taraf olarak (Sivassporun galibiyeti) gönül koydum...Maçı izlemeyi bir kenarı bırakın telefonuma skor belirten bir program indirdim gözümü kapata kapata skor beklemeye başladım..Müsabakadan evvelki yorumlarımı lütfen okuyunuz Sercan yıldırım harika asistleri var Deniz Yılmaz dikkat edilesi bir futbolcudur ama asıl Battalaya önlem alınmalıdır diye yazmıştım...Bursasporun 2 golü Denizden geldi ve sanıyorum ilk golun asıstı de Sercandan geldi...Bursa 1-0 öne geçtiğnde 42 yaşındayım ilk defa assss... diye başlayan bir kelime dudaklarımdan döküldü...2. golu atmaması ıcın dua ettım ...Skor eşitlendiğinde Evde çocuklarla birlikte idda bayılerınde ew sahibinin golunu bekleyenlerden farksız olduk...Bana bir dese idi Bursaspor 1-1 ken galibiyet golunu attığında telefonunu fırlatacaksın diye bire birmilyon bahse girip böyle bir şey asla olamaz derdim...Mallesef bu kötü tabloyu yaşadık...Aslında bu müsabakadan sonra tek bir kelime bile yazmak istemiyordum...Ama bazı şeyler öylesine zoruma gidiyorki.... Heleki Sivassporumuzun en kritik döneminde Sivassporu bu duruma iten aşığı olduğum taraftarı olduğum canım Bursaspor olunca kat ve kat dahada üzülüyorum...Hanım bile gelip teselli etti düşmez korkma dedi kaldıki futbolun f sinden anlamaz...daha neyi nası anlatabilirim ...Allah gerçekten yardımcımız olsun .....