Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ibrahim Akin tesekkür vakti gelmedimi?
Alt 04.04.2016, 01:07   #17
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Ibrahim Akin tesekkür vakti gelmedimi?

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balık baştan kokar derler...Zamanında açıp okuyabilirsiniz Adem Koçak geldiğinde (ki Bursadan geldiği için çok iyi tanırım ) Aydın geldiğine devamnında Sercan geldiğinde burada bir bayram havası oluştu...Dedimki beyler bunlar futbolcu değil en azından Sivassporda oynayacak futbolcu değil..Bunlar üstüne koymaz ise tribünde oturan bir taraftardan daha fazla bu takıma fayda vermez diye...Çokta eleştiri almıştım bu yorumlarda İbrahim akın zamanında bana göre mükemmel derecede kabiliyetli bir futbolcu idi...Ama zamanında diyorum bakınız...Bunuda bu futbolcuların arasına koyuyorum çünkü oda üstüne hiç bir şey koymadı...Biz her yıl sezon başlarken futbolcu müsveteleri ile değil gerekirse borca girip yıldız niteliğinde futbolcular alınsın dedik...Adem Koçak neredeyse yıldız niteliğinde transfer edildi...Yani en başından beri herşey yanlış yapıldı ...İstenilen özlenen anlamda tek bir nefes bile alınmadı...
Bu sene kokacak baligi bi yakalayamadik maaleaef

Bir takim 3 4 sene icinde ne kadar hata ,celiski,sansizlik, basiretsizlik ,ne kadar zaafiyet,perisanlik,becerizlik ,vurdumduymazlik ve ne kadar eksi olarak etkileyen durum varsa bu sene toplandi.

Iyi kötü artik bu sezon bitecek hicyoksa karakterimizi sahaya yansitacak oyunculari izleyelim

sivaslilar olarak tek istegimiz bu.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...