Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sivasspor bu sezon hiç bu kadar karamsalığa itmemişti Sivas sevdalılarını.Dünki maçta herkes satada gelmiş takımından galibiyet bekleme arzusunda idi.Kadrolar okunurken kalede Korcanın olması ve orta alanda da Ademin olması takımın galibiyet alma şansını yarı yarıya düşürdü diye yorumlar yaptık tribünde.Dediğimiz de oldu daha ilk dakikalarda yenilen gol daha doğrusu korcanın hediyesi o gol takımın istikrarını bozdu.İlk yarı çok diri oynadılar ama orta sahada ne yaptığı bilinmeyen Ademin oyuna hiç katkısı yokken kenarda hocanın takıma hiçbir katkısı yokken posizyon bulmada zorlanan rakibin canlanmasına ve neticede de galibiyet golunu atmalarına vesile oldu.Sözün özü şu ki ben bu takım da bu maç sonucunda ligde tutunabilme adına yeterli azmi, isteği göremedim.Teknik kadro da maçı okumada yetersiz, Burhanı kanattan al çıkart yerine i:akını oynat böyel bir mantık varmı bilmiyorum.Futbolcuların kulağı çekilme hem de en sert şekilde.Üzülerek ifade ediyorum bu gidişin sonucu PTT demek istemiyorum ama görüne köy kılavuz istemez.İçim parçalanıyor takımın bu hale gelmeisne vesile olanlar kına yaksınlar şimdi.