Cevap: Kurtuluş Reçetesi
************lütfen dikkat mutlaka okuyunuz*****
genç kardeşlerim abilerim bırakın hala umut dağıtmayı ligin son sırasındaki eskişehir bile üzerimize çıktı dün farklı birşey yapayım dedim lig tv nin android uygulamasından son 5-6 sezonun sonuçlarına baktım koyu fanatik birisi olarak 2 arkadaşız ve biz şunu düşündük biz süperligde son 5 sene de nasıl kalmışız nasıl bir kurtuluşumuz olmuş dedik ve hayretler içinde kaldık 5 6 senedir görmeyen yönetime laf etmek istemeyen kardeşim 30+yaş oyuncuları sen ben ne de taraftar aldı ibrahim akına hasan kabzeye hele hele birde mesut hocaya laf sokacağınıza yönetime en başta da başkana kızın sebebi ise ortada süperlig tarihimizde neredeyse yaptığımız bütün transferlerin neredeyse tamamına yakını beleş gelmiş oyuncular kimse bana demesin şampiyon olmuş bir altyapımız var nerede kaçtanesi kadroya girdi demiyorum bakın as takımla antrenmana çıktı sivas bursa maçından önce hamza hoca birşey söyledi hamzo hocayı asla sevmezdim ama takdir ettim tek birşey söyledi başarıyı ben altyapımdan oyuncu ayırt etmeden as kadromla antrenmanlara çıkartmam oldu ve başarı böyle gelir dedi çok doğru söyledin hocam alt yapıyla as takımı kaynaştıracaksın ki zamanı geldiğinde alt yapın dan aldığın oyuncu acemilik hissetmesin. soruyorum size arkadaşlar şampiyonluğa oynadığımız sene de hiç kimsenin cebine girmeyen paralar bizim cebimize girdi ve ertesi sene yine paramız yok ama borcumuzda yok denildi beleş oyunculara bonservisi elinde olan oyunculara sarıldılar nereye gitti o paralar soruyorum sizlere???? ve son olarak hocaya ibrahimi ve hasanı oyuna kurtarıcı olsun diye oyuna sokuyor diye kızmayın başkanınız gitti messiyi aldıda mesut hocamı hasanı ibrahimi oyuna soktu varmı oyuncun önce onu söyle bırakın bu işleri mesut hoca başkana silahmı çekti beni alacan yoksa vururum seni dedi ne suçu var bu adamların birde kimse dikkat etmiyor roberto carlos takımdan gitti yarım saat geçmeden sergenle anlaşıldı ne ara anlaştın ne ara para konuştun ne ara düşündü sergen bu adam hiç tuvalete gitmedimi sergen gitti yarım saat geçmeden fanatik yazdı okan buruk sivassporda diye ne ara anlaştın ne ara para konuştun ne ara karar verdin okan gitti yine yarım saat geçmeden fanatik yazdı mesut bakkal sivasspora hayırlı olsun diye yazdı ne ara aradın ne ara konuştun ne ara anlaştın kimse bunu sorgulamıyor arkadaşlar ptt ye düşeriz hiç sorun yok yine yeni stadyumda 25 bin kişiyi de doldururuz hiç sorun değil ama yönetimin beleş oyuncu politikasını bırakıp artık kendine çeki düzen vermesi lazım bu takım alt yapıya önem vermesi lazım oyuncu cıkarmayacaktın da neden altyapıya önem verip tesis yaptırdınız arkadaşım yazıklar olsun ya sinirden başıma ağrılar girdi......
|