Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu haftaki maçı izlemedim;geniş özeti izleme fırsatım oldu...Önemli olan bu tür maçları da kazanabilmek..Sivasspor uzun zaman sonra ilk defa maç kazandı...Geçen haftaki Bursa maçından 1 puan alabilseydik bu hafta Kayseri ile puanları eşitleyecektik...Mesut BAKKAL ın deplasmanda tek forvetle oynama istediği ne kadar doğruysa iç sahada da çift forvetle oynayacağı günleri bekliyoruz..Korkunun ecele faydası yok..Her takım G.Antep kadar cömert olmaz.....Kone in 10 dak. yakın bile oynaması ilerki haftalar için en azından orta sahada alternatiflerin fazlalaşması anlamını taşıyor..Yiğit kartta görse artık alternatifi Kone var diyeceğiz...Keşke Adem e bir alternatif bulabilsek;Mehdi bir var bir yok...Mesut Hoca Etzaz ı en azından ilk 18 e alıp 2. yarıda Adem in yerine oynatması gerekir diyorum...Umarım İ.Akın bir daha bu takımda kadroya girmemeli diyorum...Sakatlar iyileştikçe ilerleyen maçlarda alternatifimizde daha fazla olacak gibi gözüküyor.....2 haftadır G.Süzen i de kadroda görüyoruz..Bakalım ilerleyen maçlarda şans bulacak mı...Önmüzdeki bjk maçı her yönüyle zor maç olacak;basının gözü Atıf da olacak;Atıf ı şişirmek,kafasını karıştırmak için bakalım hangi takımlara transfer edecekler.....Artık önemli olan büyük maçlardan da puana alabilmek..bjk maçından alınacak 1 puan bile belki bizi ligde bırakacak...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin.....Taraftarın da bu maçta çok dikkatli olması gerekecek..Çünkü federasyon bize ceza vermek için fırsat arıyor...Bjk maçında görülecek her kart sivassporun ilerki maçlarına da yansıyacaktır..Aman Dikkat ! diyorum....
|