Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.04.2016, 23:36   #66
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesut Bakkalın hocalık kariyerindeki maç ortalama puanı 1.2-1.3 ve sivassporda da gidişhatı aynı seviyelerde hiç kimse kusura bakmasında bu ortalamayla bu takımı ligde tutamaz boşuna kendinizi kandırmayın eğer ligde kalmak istiyorsan çıkacaksın hiç bir iddiası olmayan bursayı o sahaya gömeceksin bizim bakkal efendi beraberliğe razı bi şekilde forvet çıkarıp forvet alıyor bunlar senin kader maçların gerekirse savunmayı boşaltıp ne kadar hücum oyuncun varsa oyuna alacaksın...Bu saatten sonra ne kadar zorlarsan zorla değişen hiç bişey olmaz.Kayseri Antalyayı yendiği taktirde ki yeneceğinide garanti ediyorum sende haftaya beşiktaşla oynuyorsun bırak kaybetmeyi beraberlik halinde bile havluyu atar hadi bana Eyvallah dersin...
Pardon... Bursasporlu olduğum için söylemiyorum bunu açınız puan tablosuna bakınız Bursasporun Avrupa Mücadelesi matamatiksel olarak devam ediyor...''hiç bir iddası olmayan '' takım değildir..selamlar