Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Alt 12.04.2016, 00:08   #110
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş isterseniz andınızı bozmayın,çünkü alıntı yaptığınız her konuyu ,ya yanlış anlıyorsunuz ,yada ben anlatma zorluğu çekiyorum,yazıda tüpçünün sivassporu düşürmek için uğraşacağı ile ilgili bir cümlem yok,daha öncede örneklerini söyledim bu bjk sivasssporu çoğunlukla hakem marifetiyle yenmiştir,inanmayan tüm bjk -sivasspor maçlarının özetlerine bakabilir,sivassporun nerde olduğunu, kim olduğunu gayet iyi biliyorum,kimin nasıl nerde gördüğü önemli değil,sivasspor yandaşlığını kusura bakmazsan bırakmam mümkün değil,bursaya verilen penaltı heralde bu yılın en komik penaltısıdır yazık olmuş ,tamda bunu demek istiyordum aslında,bjk ne kadar pozisyon bulmuş ö.değil,maç 2-2 biterdi bjk şampiyonluk yolunda takılmış olurdu,barış şimşek gibi,korkak,karakter yoksulu ,hakemliğin yüzkarası,eyyamcı ,büyütülmüş takımları kollayan,tff nin tetikçisi hakem yakmış vesselam,sivasspor maçı için de bir tetikçi ayarlar diyorum,özetlersem tüpçünün sivassporu düşürmek için özel çaba sarfedeceğini değil,bjk nin şampiyon olması için uğraşacağından korkuyorum dedim,dolayısıylada sivassporun hakeme takılma riski olduğunu düşündüğümü yazdım,umarım şimdi anlamışşınızdır.
Sizin Sivassporluluğunuzu sorgulayacak en son kişi benimdir herhalde ..Kaldıki bu benim haddimede değildir...Siz konusundaki Sivassporluluğunuzu anlatan yorumlarım olmuştur açıp yorum arşivlerinede bakabilirsiniz....Hep yanlış anlaşılmaktan anlamamdan anlatamaktan bahsediyorsunuz oysaki bir çok yorumumda ''sizi tenzih ederek '' yani sizi kasdetmeyerek yorum yaptığımı atlayıp size yazdım gibi cevap veriyorsunuz oda sizin gözünüzden kaçan en büyük olgu bence...Herneyse...İkazınız üzre tekrar yorumunuz okudum...Gerçektende bir parça yanlış değerlendirmişim bu konuda özrümü kabul ediniz...Yanlız size akıl verme gafletinde bulunmayarak ufak bir ricam olacak anlatılmak istenilen konuyu daha net anlatırsanız anlamamız daha kolay olacaktır...''Sivasspora en ters gelen hakem seçecekler '' yorumundan ziyade ''b jımnastiği şampiyon yapacak hakemler secekler derseniz anlamayan bizler daha net anlayabiliriz...Şunuda bilmenizi isterim sizin yorumlarınıza cevap vermeme andı mecazı anlamda kullandığım bir terimdir...Burada küskünlük dargınlık alınganlık gibi huyumuz asla olmaz...Öncesinde olan polemiklerede asla takılan bir kişi değilimdir...Cevap vermeme söylemim ya yazdıklarınızı anlayamamdan yada anlatamamnızdan kaynaklanıyor...Farklı bir durum sözkonusu değildir...Selamlar..