Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Alt 13.04.2016, 22:31   #144
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

Şike lafları yine ortalığa duştu bakalım Sivasspor YİGİDOSU ve Anadolu klüplerinin hayranlıkla ve büyük bir destekle izlediği Sivasspor'u bu hale getiren olayların şike olduğuna ben inanmıyorum inanmakta istemiyorum Türk futbolunda büyük bir revizyon olması gerekliliği özellikle İstanbul takımlarının çok kollanadığı aşikar bir şekilde olması bu söylemleri artirsada önce kendimize bakmamız ve şampiyonluğu kovaladigimiz senelerin ardından hangi transferleri yaptığımıza hedef olarak ne koyduğumuza bir bakmamız gerekiyor. Hiçbir hedefimiz olmadı hatta birşey yapmayı bırakın kazanılan paralar da çarçur edilerek bugün ki halimiz ortaya çıkarıldı. simdi söylüyoruz Sivas düşürülmek isteniyor evet belkide öyle ama biz ne yaptık düşmemek adına 28 maç bunun 4 Ü uç büyütülmüşler ya gerisi ne yaptık. İnsallah bu durumdan bu senede çıkacağız ama transfer olmadan bu isler olmuyor YİĞİDOLAR yönetim zaafiyetlerinin kolay bir şekilde federasyona hakemlere atılması kolay hakem hatalarında bile adam gibi bizi savunan hiçkimseyi görmedim ben!!!
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla