Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
|
Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...