Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Düşüyor muyuz? Baba...!
Alt 17.04.2016, 22:19   #49
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Düşüyor muyuz? Baba...!

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle çok güzel bir yazı olmuş, teşekkürler..

Bende her ne kadar düşme korkusunu içimde yaşasam da, düşmeyeceğimize inanıyorum. Tabi ki, bazı güçlerin (!) düşmemizi istemesi durumunda iş değişir.

Eğer ki yumruk masaya vurulur, takımı ligde tutacaksınız denilirse ligde kalırız. Yok aksi düşünülüyorsa hepimizin içi kan ağlasa da o yolun yolcusu olmaya adayız.

Ama şu ana kadar yaptığım skor tahminlerine göre Eskişehirspor, Mersin İY ve Kaysersipor küme düşerken Sivasspor kurtulacak.

Yaptığım ilk 3 tahmin de tuttu. Bundan sonra kalan 8 maçta doğru çıkarsa biz ligde kalırız ..

Görüldüğü gibi sezon sonuna kadar kalan maçlarda Kaysersipor 13 puan, biz 18 puan toplama ihtimalimiz var. Ve gördüğünüz gibi Trabzonspor, Kayserispor ve Fenerbahçe maçlarına da mağlubiyet olma ihtimalini düşünüyorum. Ha ola ki, Fener bizim maça gelene kadar şampiyonluğu garantilerse evelAllah onları da yeneceğiz.

İnancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin. Tabi ki bu yaptığım bir tahmin ama olması için dua edelim...

.
Tahminlerim bu haftaya kadar (29. hafta) (Bursa maçı hariç) aşağı yukarı doğru çıktı. Bundan sonra da doğru çıkmasını temenni ediyorum.

Ve ligde kalacağız diyorum !..

Ben inanıyorum. Ve her dakika dua ediyorum. Sizde edin. Ve inanın !...

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...