Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Alt 18.04.2016, 20:42   #93
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DÜŞECEK 3 takımdan biri büyük ihtimalle mersinspor oldu,diğer 2 takım için ise enbüyük aday Eskişehirspor ,sivasspor ,kayserispor mücadele edecek,kayserispor sivasa 5 puan puan ,eskişehire 6 puan fark attığı için avantajlı görünüyor ,ancak fix türe baktığımızda sivasspor içinde ,Eskişehir içinde henüz herşey bitmiş değil,f.xtüre baktığımızda kayserisporun işi diğer 2 takıma göre daha zor, haftalar azalsada bu fark kapanmayacak fark değil,alttaraf için önümüzdeki hafta kritik olacak,kayserispor bursasporu yenemezse ,sivassporda başakşehiri yenerse bizim için lig yeni başlar,elbetteki maç sahada oynanıyor,şahsi düşüncem ,kayserispor bursa ve sivası yenemezse işini zora sokar,bursanında ,sivasında yenileceğini sanmıyorum,akhisarın,bjk nin,gs nin de yenileceğini düşünmüyorum,taşçatlasa 1 galibiyet 2 beraberlik bekliyorum,puanını enfazla 34 yapar ,sivasspor başakşehirden hiçdeğilse 1 puanla dönerse,evinde üst üste Akhisar ve gençleri yenerse,kayseriye hiç değilse yenilmezse 1 puanla dönerse,son hafta şampiyonluğu kaçırmış fb yi de yenersek 35 puan yapar,eskişehir de 3 galibiyet alabilir puanını 32 yapabilir,demek istediğim henüz bir şey bitmiş değil,haftaya lig şekillenir,biz evimizde Akhisar ve gençlerle oynarken,kayseri deplasmanda Akhisar ve bjk ile oynayacak,puan farkının kapanma olasılığı yüksek,çok büyük futbol mucuzesi olmazsa mersin,eskişehir,kayserispor düşer ,axsini düşünen kşmseyle polemik yaşamak istemiyorum ,onlarla sezon sonu görüşürüz
Kayseri 1 hafta mağlup olsun Sivas sadece Kayseriyi yensin olay zaten bitiyor...Düştük diyenlere inanamıyorum ..Bizim Kayseriyle maçımız olmasa tamam iş çok kötü diyeceğim ama bizim 6 puanlık maçımız var...Kayserinin daha Zor maçları var...Kendi göbeğimizi kendimiz Kayseri maçında keseceğiz göreceksiniz...Okayseri elbet kaybedecek hemde 1 değil bir kaç kez...Göreceksiniz...