22.04.2016, 20:33
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 
|
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Anadoluda bir söz vardır [elden gelen aş olmaz ,oda vaktinde bulunmaz] şuanda sivasspor denize batmış tutunacak dal arıyor,bursaspor normal şartlarda kayseriye yenilecek takım değildi,ancak kimsede kayseriyi yenemedi diye bursasporu suçlayamaz,herkes kendi ipini kendi çözecek,eğer sivasspor Bursaspor gibi kazzık bir takımı ,hocasının [hoca moca değil bildiğin hoca müsfettesi]saçma sapan oyuncu değişimi ,kaleci tercihi yüzünden kaybediyorsa ,kayseride kazanıyorsa ligde kalmayıda haketmiş demektir,şuan ve saat itibariyle sivasspor küme düş.. diyorum,olasılıkları söyledim ,eğer kayseri yenerde ,sivas yenilirse tüm hesap kitap defterini kapatırız dedim,küme düştük demiyorum,küme düş... [ dük ]ekini yarınki maç sonucuna göre ekleyeceğim,bu nedenle başakşehir maçı çok kritik,yarın ölüm kalım maçı,ligde kalma düşme maçına çıkacağız,şansımızı kendi elimizle azalttık,olurda başakşehiri yenersek ,şansımız 1 ihtimal devam edecek,yenilgi halinde sivasspor için busezon THE END olacak,şunu çok net söylüyorum,yarın sivasspor kazanırsa umut devam eder ,yenilgi halinde herşey biter, bize bu kabusu yaşattıran yönetici ve hoca müsfettelerine,müsait durumdaki arkadaşına pas vermeyip gereksiz puan kayıplarına neden olan futbolcu müsfettelerine taraftarlık hakkımı helal etmiyorum hepsinede lanet olsun 
|
|
|