Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Alt 22.04.2016, 21:12   #99
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş takım bir şehir efsanesi.Bu işin mucidi Bursa-A.Gücü.Bursanın şampiyon olduğu sezon Ankarada kardeş takımına 5 tane atarken tribünde Ankaragüçlüler bu nasıl kardeşlik diye alabildiğine sırışlıyorlardı.Bu komplo tutmaz.Bursa normal şartlar altında Kayseriye yenilmez ama biz de normal şartlar altında istanbul belediyeden en az 3 yeriz.
Üstadım yorumunuzu analiz edememiş olabilirim beni bağışlayınız söylemek istediğim tek kelam ;
Bursa Ankaragücü arassındaki dostluğun müsabaka sonuçlarına hiç bir zaman etkisi olmamıştır..Bizim düştüğümüz veya düşebileceğimiz sezonların birinde Ankaragücü Bursaya maç vermemişti...Bu durum taraftarların umurunda bile değildir...Sanırım sizde bu olguyu teyit ediyorsunuz...Bursa normal şartlar altında Kayseriye elbette yenilmemesi lazım gelirdi ...Bende hep bunu söyledim Bursa yenilmez diye ama yenildi...Kaldıki bu yıl Bursaspor ve gs yi amatör ligden bir takım farklı yense hiç şaşırmam...Takım istikrarsız...Ama hala iddia ediyorum puan farkı 8 değil Sivasımız daha oynamadı ...Sivasspor yenilmediği galip geldiği müddetçe Kayserinin sadece 1 mağlubiyeti bize yetecektir...Çok zor olsada inanıyorum buna ...İnanmaktan başka aklım hiç bir şeye çalışmıyor...Olmalı olacak İnşallah...