Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
Sen ne demek istiyorsun,her şey ortada değil mi? Boş boş konuşuyorsun.Bi daha her tarafa laf yetiştirme.Rengini belli et.Sivasspor sitesinde yazıyorsun Bursaspor arması koymuşsun.
|
Anlayamadım söylediklerinizi...Bursaspor logosu vardı zamanı geldiği için onu kaldırıp sevgili kızımla olan fotomu koydum...Son 2 aydırda böyle ...Renk körümüsünüz yoksa sizin monitörünüze hala Bursaspor logosumu yansıyor...;
Şimdi...Sizin üslubunuzla konuşmayı elbette istemiyorum...Ben burada laf yetiştirmiyorum sadece yorum yapıyorum...Sorduğum soruda sizi sinirlendir şeyin ne olduğunu anlayamadım açıklayınız ..Çok basit bir soru sordum ...Benim size bu konuda vereceğim cevap bu değil ..Konu ile alakalı delilinizi ''üslubunuzla'' birlikte veriniz ki o zamancevap vereceğim size.... Unutmadan benim rengim belli aslnda...Bunu sizde biliyorsunuz...''Hatta bana bir kaç evvel Siz Bursasporlu değilmiydiniz çok mantıklı yorumlar yapıyorsunuz demiştiniz...Hatırlatmak istedim ...Şimdi konu ile alakalı cevabınızı bekliyorum