Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Alt 22.04.2016, 23:25   #106
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 356 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Açınız bir googleye veya bu işi bilen birine sorunuz da kayseri Bursanın dostumuymuş yoksa ezeli düşmanımıymış bunu bir öğrenin sonra yorumunuzu yapınız...Bakınız burada yaşı genç Sivaslı kardeşlerimi yanlış yönlendiriyorsunuz...Gerçek bilgi sahibi olduktan sonra gerçek bilgi veriniz...Soruyorum size cevabını mutlaka istiyorum (genç kardeşlerimin ve diğer kardeşlerimin konuyu anlaması anlamında )Kayseri nasıl Bursasporun kadim dostudur...Tek bir örneği bile yoktur bunun ...Yazın da bilelim...Ama ben kadim dostluk değilde ezeli düşmanlığın onlarca örneğini verebilirim...Yapmayınız lütfen Sivas Bursa arasına nifak sokmayınız...rica ediyorum ...Gerçekleri yazınız....Cümle kurup ispatını yapmadığınız her kelam yeni yetişen nesilin birilerine düşman olmasını sağlar...Göremiyormusunuz bunu !!...
Kıymetli Yiğido,
Ben sadece dostluktan söz ediyorum. Dostluk en güzel insanlık erdemidir. Kayseri ve Bursa Anadolunun iki güzide sanayi kentleri olarak ve yıllarca birinci ligde ve süperligde birlikte oynamış takımlar olarak doğal olarak birbirlerine sempati duyacaklardır. Bu sempati içseldir,doğaldır ve eskilerden gelir bu anlamda kadimdir yani eskidir. Ligde önemli bir hedefi bulunmayan Bursaporun bu dostluğu zedelemek için ligden düşme olasılığı bulunan Kayserisporun seyircisi önünde büyük bir motivasyonla oynaması için ne gibi bir nedeni olabilir. Benim anlatmak istediğim bundan ibarettir. Yani Zaten Kayseriye gelirken bu ve benzeri doğal düşünceler ister istemez olacaktır. Yani ben teorik bir durumdan söz ediyorum. Elbetteki Kayserisporda Bursasporu yenebilir. Nitekim yendi de. Kaldıki keşke Kayserispor ve Sivasspor bu çekişmeyi hiç yaşamasaydı bu iki kardeş şehir böylesine rakip olmasaydı keşke. Ama yüce Allahın taktiri bu sene böyle tecelli etti.
Sonuç olarak; Bursaspor açısından dostluk, rahatlık, ligdeki durumunun verdiği rehavet, motivasyon eksikliği gibi nedenlerin bir yada birkaçı bir araya gelerek elbette Kayserisporunda kazanmak arzusunun üst düzeyde olması ile birleşerek Kayserispor Bursasporu yenmiştir. Benim vurgulamak istediğim bu sonucun hemen hemen öngörülebilir olmasıdır. Size daha önce de sizin yazınız üzerine sorduğum gibi ben Kayserispor ile Bursapor arasında geçmişten gelen bir olumsuzluk hatırlamıyorum. Ayrıca Yiğidoların Bursaspora yada başka bir takımımıza sempati duyup duymamaları kendi tercihleridir. Benim için Kayseri, Bursa, Eskişehir, Gaziantep ve öteki bütün Türkiye şehirleri milli anlamda kalbimin ta içindedir, aynı milletin evlatlarıyız bu anlamda. Ama, futbol olarak elbette kalbimde sadece ve sadece biricik takımım Sivasspor vardır. Sonsuza kadar da böyle olacaktır. Bütün yiğidolara saygılarımla
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...