Cevap: M.Başakşehir - Sivasspor
Ortada bir başarı ve başarısızlık varsa o camianındır,ne tek bir şahsa,ne de tek bir yönetime atfedilemez.Başarılı görünür iken yönetimsel yanlışları görmek ve söylemek taraftar ve basının en önemli görevi iken bu yapılmadı.Bugün buldum bugün yerim anlayışı bizi bu noktalara getirdi.Bu arada fırsatcıya bak zor durumda herkes vurur diye bir düşünceye kapılmayın.Benim bu düşüncelerim Lorant zamanından beri değişmedi.Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demiş atalarımız.Başarısız çıkacağını bile bile transfer yapacağınıza alt yapıya ağırlık verilse idi şimdi elimizde bu takım için yüreği ile oynayacak 16-22 yaş arası bir ordu olurdu.Şampiyonlar ligine katılırken gelen para Şahin gibi oyunculara verileceğine alt yapıya yatırım yapılabilirdi.Sivasspor adına ilkokul kurulsa idi şimdi lisesi vardı,üniversite düşünülüyor olurdu.Sadece futbol değil bir kaç branşta daha adımız duyulur olurdu.Bunlar artık geride kaldı artık tüm camia olarak sil baştan başkanın çevresinde toplanacak vizyon sahibi yöneticiler ve sadece Sivas'ı düşünen idareciler ve siyasiler ile elele vererek Süper ligde şampiyon olmaya yürümeliyiz.Bazılarınızın önce PTT dediğinizi duyar gibi oluyorum artık büyük düşünme zamanı gelmedi mi?
|