Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 24.04.2016, 13:34   #63
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1001 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Şu yönetim yanlılarını anlamakta zorlanıyorum ben diyorum ki kurumsallasalim kulübü profesyoneller yönetsin mali açıdan teknik açıdan vizyon sahibi ceo su olan bir şirket gibi yönetilmesini istiyorum alt yapıya önem veren dünyanın heryerinde futbolcu izleyen genç yetenekleri keşfeden bir kulüp olalım kişilere baglanmaylim devamlılık arz etsin istiyorum birileri çıkmış hala başkan giderse biz biteriz diyor soruyorum başkan daha kac yıl daha devam edecek sonsuza kadar mı? dünya değişiyor futbol değişiyor ama biz hala ağalık sistemi ile devam ediyoruz birileri korku ımparatorluğu kurmuş sanki dünya onların etrafında dönüyor.