Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?
Alt 25.04.2016, 00:14   #100
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 537 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: 2015-2016 Sezonunda hangi takımlar düşer?

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1.takım büyük ihtimalle mersin oldu,eskişehir deplasmanda kazandı şansını artırdı,2.3 .takım olmamak için Eskişehir,sivassspor,kayserisp or,rizespor,matematiksel olarak antep takımıda var,eskişehirin şansı sivasspordanda ,kayseridende fazla görülüyor,haftaya moralsiz ts yide yenerlerse,çok değişik bir alttaraf oluşur,sivasspor başakşehiri yenseydi şansı fazla olurdu maalesef işimizi zora soktuk,eğer rize evinde mersini yenemezse onlarda gidici olabilir,ben fixtürden dolayı kayseriyi rakip görüyorum,kayseri bjk den ve deplasmanda akhisardan puan kurtaramaz,sivassporun kurtuluşu evinde 2 maçı kazanıp ,deplasmanda kayseriyi yenmektir,son hafta ne olur bilemiyoruz,şampiyon olmuş yada kaybetmiş bir fb yi yeneceğimizi düşünüyorum,tahminim mersin,eskişehir,kayseridir,ri zespor eğer mersine yenilirse onlarda gider Eskişehir kurtulur .
Harika özetlemişsin durumu inşallah yazdığın gibi olur her şey kardeşim...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla