Cevap: Yönetim İstifa
Arkadaşlar bakıyorumda dijital ortam taraftarları gene meydanlarda bu takımı başkanı boş yere ceza infaz kurumunda yatarken neredeydiler, son kritik maçımız beşiktaş maçında neredeydiler stadtayız diyorlarsa kale arkaları neden boştu? illaki takımın bu halde olmasında yönetiminde suçu vardır ama sadece yönetim mi suçlu ? ben 10 yıldır bu takımın hemen hemen hiç bir maçını kaçırmadan izliyorum öncesinde de her maçını olmasada bir çok maçını izlemişimdir. Malesef bizler son 3-4 yıldır taraftar kültürümüzü kaybettik ya küfür etmeye yada çekirdek çıtlamak için maça gidiyoruz... Taraftarlar bir araya gelerek bu ilih esnaflarana, ticaret odalarına, belediyesine ne gibi taleple gittik bunlardan bırak futbolcu talep etmeyi maç esnasında organizasyon talep ettikmi.... Ben yönetimin elinden geleni yaptığını ancak hatalarınında olduğunu düşünüyorum... yönetimin hatalarını düzelterek ptt liginden bizi tekrar süper lige çıkaracağına canı gönülden inanıyorum....
Ha kendini bilmez arkadaşlar sakın takım matematiksel olarak düşmeden akhisar, genler ve fb maçlarında oladık tezarühatlar yapmayasınız...
|