Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 26.04.2016, 15:33   #108
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Alıntı:
mamy58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu başlık açılıyor yazılıyor Yönetim İstifa diye ya istifa etse yönetim takım 3.lige kadar geri gidecek sanki sivas ta takıma sahip çıkan her kongrede başkanlık için yarışan 10 tane adam var güldürmeyim beni ya bırakın adamlara laf etmeyi öyle yada böyle destek olup tekrar takımı lige çıkarma zamanı şehir bu kadar ilgisizken yeniden heyacan gelir belki...
bırakırlarsa 3.lige gidermişiz. Sen medyum musun, falcı mısın gelecekten haberler mi alıyorsun? Bu adamlar takımı göz göre göre bitirirken çıkıp ağzını açtın mı da şimdi burada bırakırlarsa 3.lige gideriz hikayesi anlatıyorsun? Madem bu işleri o kadar biliyordun takımın kuyusu kazılırken ağzını açsaydın, burada millete şöyle şahlanıcaz böyle uçuşa geçicez diye umut satanlar bize olumsuz konuşma takıma zarar veriyorsun diyorlardı kimin takıma zarar verdiği ortaya çıktı o yüzden geçin bu işleri yerlerine kim gelirse gelsin bu adamlardan daha kötü yönetemez çünkü bu adamlar yönetmiyorlar İDARE EDİYORLAR.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...