Alıntı:
çorluluyiğido Nickli Üyeden Alıntı
|
Faruk efendi eğer klavye kahramanı biz isek sen mertçe tv lere meydanlara çıkaydın da açıklama yapaydın. Klavyeden facebook tan yazmayaydın. Sen bu yönetime gelene kadar kimsenin tanımadığı yolda görse kaale bile almadığı bir adamdın, Allahu alem maçlara bile gelmezdin şimdi çıkıp içi yanmış yiğidolara meydan okuyorsun. Bari sessiz kal da kendine hakaret ettirme.
Şu başkan giderse im gelecek diyen sevgili gardaşlarıma sadece bir soru sormak istiyorum.
"Osman Başkan, benim de çok sevdiğim Mecnun başkanı rica minnet yönetime alana kadar (Allah için konuşun) kaç kişi tanıyordu? Bu adam Sivasspor'a başkan olacak deselerdi kaçınız inanırdı? "
Bir de istirhamım olacak. hepimizin ortak derdi Sivasspor ve hepimizin içi yanıyor. Sen yönetimin gitmemesini istiyorsun ben ise derhal bırakmasını. Fikirlerimiz farklı farklı diye lütfen saçma sapan yakıştırmalar ve hakaretamiz kelimeler kullanmayalım. Topçular gidecek, başkanlar - hocalar gidecek, kah şampiyonluğa kah düşmemeye oynayacak takımımız. Geride sadece Sivasspor ve sevdalıları kalacak. Birbirimizi kırmanın bir anlamı yok.