Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifa
Alt 26.04.2016, 22:06   #113
serrrkan
Yiğido
 
serrrkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.06.2006
Yaş: 34
Mesajlar: 439
Thanks: 197
101 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 serrrkan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yönetim İstifa

Alıntı:
menesakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Faruk efendi eğer klavye kahramanı biz isek sen mertçe tv lere meydanlara çıkaydın da açıklama yapaydın. Klavyeden facebook tan yazmayaydın. Sen bu yönetime gelene kadar kimsenin tanımadığı yolda görse kaale bile almadığı bir adamdın, Allahu alem maçlara bile gelmezdin şimdi çıkıp içi yanmış yiğidolara meydan okuyorsun. Bari sessiz kal da kendine hakaret ettirme.

Şu başkan giderse im gelecek diyen sevgili gardaşlarıma sadece bir soru sormak istiyorum.
"Osman Başkan, benim de çok sevdiğim Mecnun başkanı rica minnet yönetime alana kadar (Allah için konuşun) kaç kişi tanıyordu? Bu adam Sivasspor'a başkan olacak deselerdi kaçınız inanırdı? "

Bir de istirhamım olacak. hepimizin ortak derdi Sivasspor ve hepimizin içi yanıyor. Sen yönetimin gitmemesini istiyorsun ben ise derhal bırakmasını. Fikirlerimiz farklı farklı diye lütfen saçma sapan yakıştırmalar ve hakaretamiz kelimeler kullanmayalım. Topçular gidecek, başkanlar - hocalar gidecek, kah şampiyonluğa kah düşmemeye oynayacak takımımız. Geride sadece Sivasspor ve sevdalıları kalacak. Birbirimizi kırmanın bir anlamı yok.
Gerçek sivaslı lig bitimine 4 hafta kala yönetimi istifaya davet etmez dosta düşmana karşı takımın arkasında durur.sezon sonu ne olacaksa olur ama önümüzde bizi bekleyen 12 puan var ustumuzdeki 3 takımın düşme riski var.tüm takımlar kenetlenmiş bi bizimkiler isyan bayrağını açmış. Ayıp ediyorsunuz gardaslar vallahi yanlış yapıyorsunuz vakit bir olma vakti bakın eskisehire nasıl kenetlendi topçu taraftar yönetim? Bizde bize yakışanı yapmalıyız. Dediğimgibi sezon sonuna kadar başkan mecnun başkan hoca mesut hoca son 4 maçta en avantajlı takım biziz.vakit bir olma vakti hainlerin oyununa gelmeyin !!
__________________
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38364&token=78784][img]
serrrkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla