Alıntı:
sehrisivas Nickli Üyeden Alıntı
O konuda sen haklısın tabii. Kimse düşmelerin devamını istemez. Her kesin isteği ortak düşersek bile iyi bir takımla hemen geri çıkmak ve ilk yıllarda ki gibi güçlü takım kurmak. Bunu gerçekten kim iyi yapacaksa ortak istek oolmalı hayırlısı artık
|
Size ve Sayın başkana katıldığım tek bir konu var...İzninizle anlatmaya çalışacağım...Futbolda vizyon kişilik ve lobi çok önemlidir...Biz Bursa düştüğümüzde sayın başkan Levent Kızıl bizi çıkartmıştır(2 yılın sonunda buna dikkat ediniz ilk yılda çıkamadık) Levent Kızıl tff de lobisi kuvvetli bir kişiliktir...(bunun çok etkisi olmuştur)Şampiyon olduğumuzda başımızda rahmeti başkan İbrahim Yazıcı vardı ki Türkiyede tanımıyan yoktur elli tane oteli vardır ve lobisi kuvvetlidir...Bütün Türkiye rahmetlinin otellerinde tatil yapar...Şimdi size katıldığım konu tam burda başlıyor...Türkiyede Sivassporu kime sorarsanız sorun isim verin dediğiniz zaman suratınıza bakakalırlar...Eğer isim vermeyi başaran insan olursa Mecnun der soyadını getiremez...Bilgili bir kesim varsa Mecnun Odyakmaz der...Bunu söyleyeceklerin sayısıda çok fazla değildir...Bu da demektirki Sayın Mecnun Odyakmaz kötü bir yönetim sergilesede Türkiyede adını Sivassporla duyurmayı başarabilen tek insandır...Aziz yıldırımla akrabalığını bile duymuştum...Demek oluyorki Sayın Odyakmaz lobi konusunda herkesten bir adım öndedir...(Her ne kadar tasvip etmesemde sadece bu konuda tasvip ediyorum )