Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sivasspor 3 hoca ve bir sürü amale oyuncusuyla 2015-2016 sezonunda kendi ayagını kendisi kıyım kıyım kıyarak küme düştü. Yalnız hatalar olacak. Mecnun başkan mevcut yonetim yerine sivastan veya sivas dısından yönetim oluşturarak ptt'de yeni bir rotasyon süreci yaşamalı. Konya modeli örneği gibi sehir olarak kendimizi hazırlamak ve taraftarında yeniden yapılanması için bu şartlı gözüküyor. Ben bunu Mecnun başkanın yıpratılmasının ve sıkılmasının etrafında sıkılmış yöneticilerin ve paraya doymuş yöneticilerin Mecnun başkanın yoklugunda beceriksizliğinin ve kriz yönetemeyişine bağlıyorum. Merkezde sorumlu mecnun başkan gibi görüksede işin aslı budur bence.
İkincisi taraftar 2004-2005ten bu yana ozellikle bulent uygundan sonra krizlere yıkıcı kendini begenmişlik hoca gönderimleri 2011 süreci 2013'den bu yana sallantılar kavgalar tribünde begenmişliğin ve egoizmi ile yönetimi yönlendiremeyişinin sonucu olarak katkısının oldugunu düşünüyorum.
TFF ve Hakem ve Ülkemiz
2011 süreci, devletin kontrol mekanizması sonucu hakemlerle tribünleri ve takımları, para kaynaklarını kişilere ve yapılanmalarına kişisel olarak basarı elde etmiş insanları ve kulüplerini yıpratma sürecininde etkili oldugunu söylemek isterim. YEni tekkenin yeni yapılanması futbolumuza yeni bir anlayış getirerek önce kişileri ve futbol kulüplerini törpülemeyi amaç edinmiştir. Bakınız zulme ugrayan kulüpler ve ugramayanların 2011den bu yana arkasında ve siyasette ekonomik olarak devletin ne derece durdugu ve durmak zorunda kaldıgı felan filan vs.
Sonuç ülkemizin yeni futbol anlayışında kaybedenlerden olan Sivassporumuzu PTT desteklemeye ve yeniden hayat bulmaya insanların karalanmadıgı namusuyla oynanmadıgı şehir ve kulüplerinin ırkcı saldırılara ve parasal ve siyasal mekanızmaların tarruzuna kalmadıgı futbolun spor olarak devam ettiği bir rotasyon dönemine Sivassporumla devam edeceğimi söymek istiyorum. Trabzon gibi İstanbul kulüplerinin geçiş ve kendini savunma zıplayan anadolu takımlarının başına corap örme görevini üstlendiği Türk futbolunun her alanda 2011'den bu yana pimi çekilmiş bomba ve domino tası olmasınıda kınıyor, tarihin Trabzonspor kulübünü affetmeyeceğini söylüyorum.
Yazan:58Yiğidoo58
|