02.05.2016, 07:03
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 
|
Cevap: Sivasspor - Gençlerlbirliği
Binde 1 ihtimal bile varsa o ihtimali sonuna kadar kullanmak lazım,şu var takım üzerindeki baskı kalktı,büyük çoğunluk,taraftarlar,yönetim,f utbolcular,küme düşmeyi kabullenmiş oldu,ben bu pskolojiyle işimizin zor olduğunu düşünsemde,şöyle bir ihtimalde olabilir,nasılsa düştük diyen oyuncular daha rahat şekilde oynayıp kazanabilir,kayserinin yenilmesini bekleyebilir,kayseride zaten sezonun finali oynanır,son hafta fb nin ligdeki durumuna göre yenilebilir.
Bir sözümde şu sitedeki sivassporun küme düşmesini 4 gözle bekleyenlere ve hatta sevinenlere,
gözünüz aydın sezon başından beri düştük,bittik,öldük,diye yaptığınız yaygara gerçeğe dönüşmek üzere,
kınanınızı yakabilirsiniz,sizler belki haftaya matematiksel olarakda haklı çıkacaksınız oyüzden tebrik ederim,demekki biz futboldan anlamıyormuşuz ,40 yıldır boşuna futbol seyretmişiz,ancak bırakında kalan son umutlarla son 3 haftayı süperligde kalma rüyasıyla geçirelim,
size ne batıyor,içinizden gülebilirsiniz,kıçınızla gülebilirsiniz,hertürlü alay bile edersiniz de ,inanın sizin gibilerle aynı şehrin insanı olmaktan utanç duyuyorum,eğer istemeden muatap bile oluyorsam sivasspor sevgimdendir,iyiki kurtuluş savaşında sizin gibiler yokmuş,nereden gelmişşiniz bu şehire bilmiyorumda,bu şehirin özelliklerini zerre kadar taşımıyorsunuz okadar susun şom ağzınızı açmayın dedikçe ,taa 1. haftadan beri takımı ptt ye düşürdünüzya helal olsun diyorum 
|
|
|