Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.05.2016, 09:37   #98
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

sivasspor küme düştü artık üzülmüyorum artık. sivas şehrinin süper ligde olmayı hakettiğine inanmıyorum. sivasspor süper ligdeyken kazanan kimdi. oteller lokantalar kebapçılar. esnaflar. peki sivasspora sahip çıktılarmı hayır. bir kaç yere sivasspor bayrağı takmak sivasspora destek anlamınamı geliyor. o kadar zenginimiz var fabrikatörümüz var ne yaptılar hiççç. sivaslı ne yaptı galatasaray beşiktaş fenerbahçeli oldu. sivassporlu olamadı. sivas belediyesi sivassporun bir marka olduğunu görmezden geldi sivasın girişine meydanına bir sivasspor amblemi koyamadı. sivas sivasspora sahip çıkmadı. zaten sivas ekonomide işsizlikte küme düşmüştü. sivassporda küme düştü. herkes layık olduğu yerde bulunuyor. dünyanın gerçeği bu. sivasspora hakem hataları oldu hakem hataları yüzünden puan kaybetti sahip çıkanımız olmadı. yönetim bile bile sivası düşürdü sahip çıkanımız olmadı. mecnun başkan ayrılık sinyali vermiş. takımı düşür sonra kaç git. sahibimiz yok. sen ortada gezen beş para etmez futbolcu eskilerini takıma doldur. işler kötüye gidince ben gidiyorum de. takımı düşürdüğün gibi süper lige çıkar sonra git nereye gidiyorsan. hatalarını telafi et. sivaslı taraftar olmayı bilmedikçe sivas amatör lige kadar gider. sivaslı takımına büyük küçük kadın erkek herkes sahip çıkmalıdır. sivasspor sivasın dünyaya açılan yüzüdür. sivasspor yoksa sivasta yoktur. olacağı bellydi. düşeceğimiz belliydi. sergen faciası ardından okan faciası sivassporu bitirdi. ibrahim akın gibi futbolcu eskilerinin takımda kalması kimin eseri bir düşünsünler. yazıkmı oldu evet yazık oldu. hakettikmi evet hakettik geçmiş olsun artık. yapacak bişey yok