Cevap: Başkan bırakmalı mı? (ANKET)
Haftalardır yorum yazmıyorum, yazamıyorum(!). O kadar doluyum o kadar sinirliyim o kadar kahroluyorum ki anlatamam...
Yazılacak çok şey var aslında yazılacak herkesin bildiği söylediği yazdığı. Benim bunları tekrardan ifade etmenin bir faydası olmadığını düşünüyorum. Yazacak tek şey o da heyecanımızın kalmadığı. Malesef ne bizde ne sizde o heyecanı göremiyorum başkanım. Sivasspor için neler yaptığınızı tartışamayız ama yaptığınız inatla yaptığınız yanlışlarınızdan bir türlü vazgeçmek bilmediniz. Yanlışlarınızın semerisini canımız ciğerimiz Sivasspor'un küme düşmekle ödettiniz bizlere. Nasıl bu takıma şampiyon olabilmek için yaşattığınız sevinci Avrupa sevincini yaşattığınız gibi bu başarısızlıkla da siz sorumlusunuz!
Çekirge sıçrayamadı malesef bu sefer. Bir müsibet bin nasihatten hayırlıdır demiş atalarımız inşallah bu küme düşme olayı da bize hayırlara vesile olur da geri dönerek eski heyecanımızı yakalayıp neden o eski başarılı günlere dönmeyelim değil mi?
Efsaneler ölmez şekil değiştirir unutmayın değerli yiğidolar değerli hemşerilerim. Şimdi bizim düştüğümüz durumumuzda nemalanıp salya sümük etrafa sevinç çığrıkları atanlara sevindirme günü değil gün kenetlenme ve birlik olma günüdür!
Bizler ait olduğumuz yere tekrardan geri geleceğiz...
|