Cevap: Yönetim istifasinin arkasinda duracak mi?
Dün akşam programı takip ettim.
1) Başkan ve ekibini yorgun gördüm hele Erdal bey konuşmaya mecali kalmamış. O konuşurken ben dinlemekten yoruldum.
2) Başkanın isim isim transferleri açıklaması gereksiz bir detaydı dinlerken sıkıldım.
3) Mali konulara değinildi gelir gider dengesini iyi ayarlayan bir yönetim anlayışı olması kazançtı nitekim 12 yıllık başkanlık döneminde sıfıra yakın borç bırakmak Mecnun başkan ve yönetiminin başarılı olduğunun kanıtıdır.
4) Yönetim olsun gazeteciler olsun bu siteyi yakinen takip ettiklerini fark ettim. En azından yazdıklarımız birilerinin kulağına gidiyormuş ikna oldum.
5) Mecnun başkan bir dönem dinlemek istiyor. Dinlenirken bile takımdan kopmayacağının sinyalini verdi.
6) Mecnun başkan devam ederse ekibini fazla dağıtmadan devam edecek anca beraber kanca beraber anlayışı devam ediyor.
7) Bülent Uygun sorusuna duraksayarak cevap verdi muhtemelen bu sezon 2. Bülent Uygun dönemi yaşanabilir.
8) Stadyumun konusu TOKİ yüklenici firmanın eyyam oyunları yüzünden çokta iyi olmayacak gibi.
9) Kayseri deplasmanına taraftar götürmek için organize olunması başkanın ligde kalma umudumun fazla olduğunun göstergesidir.
Aday çıkarmı bilinmez ancak ligde kalırsak belki aday çıkar ligden düşşersek bu kez kimse düşen takıma talip olmaz.
Sonsöz; Mecnun başkan gerçekten de yapılan iftiralara kırılmış ancak Sivasspor uda sahipsiz bırakmaz. Ciddi aday çıkmazsa yine başkanla yola devam ederiz.
|