Cevap: Sloganlar bizi çok yaraladı
Bizim sehir olarak elimizdeki degerlerin kiymetini bilmememizden enigin cücügün superligden baska bir ligde sivassporu tanimamasindan
baskan yönetim cok hatalar yapmistir ama hicbirzaman show yapmamistir Sivasspor un gelecegini ipotek ettirmemislerdir
bugün hersene oyuncu satan 7 ser 5 er milyon eurolar kasasina giren her haliyle futbol sehri 100 milyon uzeri borclu olup oyuncularin parasini ödeyemiyorsa bizim yönetimi sadece hatalari ile elestirebiliriz..
Sportif anlamda inisli cikisli hatta calinan emekler 10 yildir superligde 4 yil düsmeme mücadelesi vermisiz geri kalaninda ya sampiyonluk ya ueafa ya playoff mücadelesi yapmisiz
Sehir olarak taraftar olarak bazi kotüniyetli kisiler baska takimi tutanlar tarafindan empoze edilen belesci yonetim nerde beles 30 yas ustü oyuncu varsa gelsin butün düsen takimlarin topcularini doldurdular mecnun u sivasspordan once kim tanirdi ve daha nice klassiklesmis butün bi kac sloganla Sivasspor ile sivaslilarin arasina engel koydular bunu Yillar önce Bülent Uygun gidisindede yaptilar Riza Calimbay gidisindede yaptilar basarisiz Roberto Carlosta omuzlara alarak yönetime yuklenerek yaptilar.
Baskan kalsin yonetim gitsin gibi birazda onur kirici soylemler
Sivas sehri sillkelenmeli ve kendine gelmeli elimizdeki degerleri neolur kasbetmeyelim.
Ankaranin Izmirin Adananin Antalyanin Kayserinin Konyanin futbol takimi kulubu sadese süs iken bizim sehrimizin ihtiyacidir olmazsa olmazidir.
bu degeri ortaya cikaranlara karsida daha sabirli ve destek cikmaliyiz.
|