Alıntı:
Sivasspormysoul Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporun Kayserisporu yenmekten başka çaresi yok. Yok,yok, yok.
Aksiharspor maçı öncesinde Sivasspor Kayserispora yenilmemek zorundadır diye yazmıştım. Yani üstü kapalı da olsa beraberlik te olabilir demek istemiştim. Yine beraberlik yetebilirdi ancak tek rakip Kayserispor olsaydı. Ancak, şimdi Hesaba katılması gereken Eskişehirspor da var. Eskişehirspor şu anda 30 puanda. Eğer M.B. ve GB maçlarından 1 er puan alırsa o zaman biz Kayserispor beraberliği ve FB galibiyeti ile STSL de kalırız inşallah. Ben GS nin Kayserisporu yeneceğini düşünüyorum. Biz de tabii evimizde FB yi kesin yeneceğiz inşallah. Ah kaleci Setkus ah. Neyse Cenabı Allahın takdiri.
Eğer Rizespor Gaziantepi yenerse ve son maçta Gaziantep-Antalyaspor berabere kalırsa (Antalyasporun bize bizi lig de bırakma borçları var bunu ödemek zamanı geldi. Biz Samsunsporu Samsunda yenmeseydik Samsunspor yerine Antalyaspor PTT ligine düşecekti hatırlayalım) Kayserispor ve Gaziantep düşebilir.
Kısaca yiğidolar.
1) M.Sivasspor Gençlerbirliğini yenmek zorundaydı. Yendik inşallah (Tamam).
2) Gaziantepspor-Eskişehirspor berabere kalması hayırlı olurdu. Oldu inşallah (Tamam)
3) Akhisarspor Kayserisporu yenmelidir inşallah. (Belli değil)
4) M.Başakşehir FB den puan almalı (Belli değil)
5) Beşiktaş GS yi yenmeli (Belli değil).
6) Trabzonspor Trabzonda Rizesporu yenmeli inşallah. (Belli değil).
7) 33. hafta M.Sivasspor Kayserisporu yenmeli inşallah (belli değil).
8) M.Başakşehir Eskişehir de Eskişehirsporu yenmeli inşallah (belli değil).
Son hafta (34. hafta da ne olmalı henüz belli değil. Önümüzdeki haftadaki sonuçlardan sonra yazmak daha realist yaklaşım olacaktır).
Allah yardımcımız olsun.
Saygılarımla.
|
Kıymetli Yiğidolar,
Kendimden alıntı yaptım. Aynen seçim sonuçları gibi önceki yazdıklarımızı sürekli güncellemek zorunda kalıyoruz. Ah Sivasspor sevgisi sen nelere kadirsin.
Yukarıdaki listede 1) ve 2) zaten önceden tamamdı. 3) Kısmet olmadı. Akhisarspsor oynamadı bence. Bunu bir tarafa kaydetti Yiğidolar. Akhisarspor PTT ligine dönme sırası sana da gelecek.
5) (Tamam) 6) (Tamam). 4) için yarını, 7) ve 8) için haftayı bekleyeceğiz.
Saygılarımla.