Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İnce Hesaplar
Alt 09.05.2016, 15:18   #12
DeSalvo58
Acemi Yiğido

78 Mesajına 161 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 438 DeSalvo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İnce Hesaplar

Son dakikalarda yenilen gollerin hepsini saymak isterdim fakat bunları yazacak kadar güçlü bir hafızaya sahip değilim, öyle bir hafızaya sahip birisinin de olacağını pek zannetmiyorum. Ancak 2-3 maç örnek verecek olursak. Akhisar maçından 3 puan ile tamamlasaydık, 2-0 öne geçtiğimiz Başakşehir maçını kazansaydık, deplasmandaki Trabzon maçında kalecileri yeteneklerini aşacak işler yapmasaydı, Bursa maçında hatalı goller yemeseydik şuanda en az 6 puanımız daha olurdu. Eğer ki 6 puanımız daha olsaydı yönetimimiz büyük ihtimalle görevi bırakmayacaktı, belkide eşekci kayserinin küme düşmesini keyifle takip ediyor olacaktık. Ancak çok üzülüyorum ki işimiz bu kadar mucizelere kaldı. Mucizeler gerçekleşmiyor değil, nasıl ki Türkiye Milli Takımımız Avrupa Kupası'na direkt olarak katıldı ? Mucizeler gerçekleşiyor gerçekleşmesine de her zaman gerçekleşmiyor maalesef. İnşallah bu mucizeyi gerçekleştirip 10 senedir mücadele ettiğimiz Süper Lig'de kalmak istiyoruz. 50. sezonumuzu Süper Lig'de geçirip başarılar yakalamak istiyoruz...
DeSalvo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DeSalvo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...